Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

    05.06.2014.

  • U suradnji s Centrom za edukaciju i usluge prevođenja ”Lingua” i sukladno  Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN 6/11) i  odobrenju od strane Ministarstva gospodarstva, Uprave za sustav javne nabave, Centar ”Intellect” već petu godinu zaredom organizira specijalističke programe izobrazbe i redovita usavršavanja iz područja javne nabave. Izdavanje našeg uvjerenja jedini je preduvjet za pristupanje ispitu za dobivanje licence za obavljanje poslova javne nabave, a pohađanje naših redovitih usavršavanja predstavlja izvor neophodnih bodova za produženje navedene licence. Kroz naše radionice prošlo je već više od 500 kandidata.

    Iduće redovito usavršavanje iz područja javne nabave održat će se 12. lipnja (četvrtak) 2014. u prostorijama Poduzetničkog centra Bios u Osijeku. Na predavanju će biti riječi o provođenju postupaka nabave i javne nabave uredskog materijala, sredstava za čišćenje, mobilne i fiksne telefonije sa primjerima iz prakse. Bitno je istaći da se pohađanjem ovog seminara stječe 8 bodova koji su potrebni za produženje važećeg certifikata za obavljanje poslova javne nabave.

    Cijena za pohađanje redovitog usavršavanje iznosi 600,00 kn.  Cijena uključuje radne materijale te kavu i vodu u stankama.   Za prijavu i dobivanje više detalja o redovitom usavršavanju iz područja javne nabave molimo Vas da nam se javite telefonski na 098 465 111 ili 091 253 1977 ili da pošaljite upit na intellect@intellect.hr

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111