Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

  08.02.2013.

 • U modernom su svijetu vrlo cijenjene one osobe koje su u stanju o svakoj temi reći ponešto smisleno. Takve osobe su omiljene u društvu, a kad se iste kasnije ‘otisnu’ u poslovni svijet, i tu u većini slučajeva polučuju dobar uspjeh jer ih poslovni partneri doživljavaju kao načitane i vrlo ugodne osobe pa s njima bez predrasuda sklapaju poslove.

  Koliko puta ste se zatekli u situaciji u kojoj se traže neke teme, neki ‘ice-breakeri’, za započinjanje konverzacije? Te teme često uključuju razgovor o vremenu. Kad dođe do toga, većina ljudi samo ‘lupa’ otrcane fraze, neovisno o stvarnim atmosferskim prilikama. Kako Vi ne bi bili jedni od njih, upišite tečaj popularne meteorologije.

  ”Intellect” centar uskoro u svoju ponudu uključuje nešto zaista novo i originalno – kratki tečaj iz osnova meteorologije i klimatologije. Upoznajte vrijeme onakvo kakvo ono stvarno jest, naučite prepoznati vremenske prilike i trenutno stanje atmosfere te njihov kratkoročni razvoj, prognozirajte sami vrijeme u Vašem mjestu, saznajte nešto o klimatskim promjenama i klimi Vašeg kraja.

  Služeći se najsuvremenijim mutlimedijlnim pomagalima, predavači će Vas na zanimljiv i ne odviše znanstven način uvesti u svijet sunca, kiše, snijega, oluja, magle i ostalih vremenskih pojava.

  Želite li saznati nešto više o našem ‘revolucionarnom’ tečaju i osigurati mjesto već u prvoj grupi polaznika, kontaktirajte nas na donje brojeve telefona ili pošaljite poruku na dolje navedenu e-mail adresu.

  Za najprecizniju kratkoročnu i srednjeročnu prognozu vremena za Osijek i Slavoniju i Baranju kliknite na www.slavonija-live.com

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111