Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

    29.10.2012.

  • Iako se ovih dana prilično puno priča o sredstvima koja dodjeljuje Europska unija zemljama kandidatkinjama i zemljama potencijalnim kandidatkinjama, sami pretpristupni fondovi Europske unije još su uvijek velika nepoznanica većini stanovništva zemalja kandidatkinja i zemalja potencijalnih kandidatkinja.

    Europska unija ima tzv. sedmogodišnje programsko razdoblje unutar kojeg planira svoje aktivnosti i svoja proračunska sredstva, a trenutno smo u razdoblju koje je započelo 2007. i traje do 2013. godine. Sukladno tome programiran je i najnoviji pretpristupni fond – IPA. Ukupna sredstva namijenjena hrvatskim korisnicima iz tog fonda premašuju 11 milijardi eura, stoga bi bila ogromna šteta da ta sredstva ostanu neiskorištena.

    Da se to ne dogodi i da Vaša ideja ne ostane mrtvo slovo na papiru, pobrinut će se naša tvrtka. ”Intellect” nudi svoje usluge vezano uz osmišljavanje i izradu projekata, ispunjavanje natječajne dokumentacije i prevođenje traženih dokumenata. Osim toga, ”Intellect” će Vas svojim znanjem i iskustvom savjetovati kako Vašu ideju najbolje uklopiti u jednu od komponenti IPA programa te ishoditi prateće elaborate i dodatnu dokumentaciju i popuniti sve tražene obrasce za prijavu na aktualne natječaje.

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111