Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

  22.10.2012.

 • Povodom obilježavanja 15. godišnjice poslovanja Centra za edukaciju i usluge prevođenja ”Lingua”, a u svrhu pružanja još kvalitetnijih i raznovrsnijih usluga te povećanja dostupnosti, ‘‘Lingua” i ”Intellect” uskoro zajednički otvoraju nove prostorije u samom središtu grada Osijeka.

  Nove prostorije bit će moderno uređene, klimatizirane, zvučno izolirane i opremljene najnovijim multimedijalnim pomagalima za održavanje raznoraznih tečajeva, radionica i seminara.

  Navedeni će prostor uključivati prijemni ured, jednu veću i jednu manju učionicu. U prostoru s obiljem danjeg svjetla (za večernje tečajeve osigurali smo primjerenu umjetnu rasvjetu), prostranom i punom pozitivne energije, osjećat ćete se izrazito ugodno i opušteno dok nadograđujete svoje znanje i vještine i tako utirete put k Vašoj svjetlijoj budućnosti.

  Već sad možemo najaviti neke nove usluge poput tečajeva ruskog baleta, tečajeva osposobljavanja i prekvalifikacije, igraonice za učenje stranih jezika i organiziranje rođendana i sličnih proslava.

  Kroz par tjedana objavit ćemo više detalja o otvaranju naših novih prostorija.

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111