Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

 • Temeljem članka 24. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ 90/11) određuje se da pripremu i provedbu postupka javne nabave obavljaju ovlašteni predstavnici naručitelja te da najmanje jedan ovlašteni predstavnik naručitelja mora posjedovati važeći certifikat u području javne nabave.

  Također, dana 13. siječnja 2012. godine na snagu je stupio je Pravilnik o izobrazbi u području javne nabave („Narodne novine“ 6/12) kojim se regulira način provođenja specijalističkog programa izobrazbe iz područja javne nabave.

  Centar ’’Intellect’’ u suradnji s Centrom za edukaciju i usluge prevođenja Lingua d.o.o. iz Osijeka provodi navedeni program od kolovoza 2009. Dosad je već održano 20ak ciklusa (više od 400 polaznika), a o uspješnosti mogu posvjedočiti sami polaznici. Šestodnevni program odvija se radnim danima od ponedjeljka do petka u terminu od 8-16 sati, a subotom od 8-12 sati.

  Sudionicima se po završetku izobrazbe, sukladno uredbi, uručuje Uvjerenje o pohađanju Programa izobrazbe u području javne nabave, koje je nužan preduvjet za pristupanje ispitu koje provodi tijelo Ministarstva gospodarstva.

  Cijena programa izobrazbe u trajanju od 50 školskih sati iznosi 3.000,00 kuna (s PDV-om).

  Kotizacija u iznosu od 3.000,00 kuna (s PDV-om) uključuje sudjelovanje u programu izobrazbe, radne materijale, kavu, sokove, peciva, grickalice i besplatno parkirno mjesto. Nakon primitka ispunjenog obrasca, poslat ćemo Vam broj računa, svrhu doznake i poziv na broj, tako da možete izvršiti uplatu.

  Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo Vas da nam elektronskim putem (e-mail) dostavite ispunjeni obrazac PRIJAVE.

  Sve ostale informacije možete dobiti na 098 / 465 111 ili slanjem upita na intellect@intellect.hr.

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111