Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

 • Zbog sve veće opsežnosti i zahtjevnosti nastavnog programa u osnovnim i srednjim školama i na fakultetima, učenici i studenti su primorani ‘upiti’ sve veću količinu informaciju u relativno kratkom vremenu. Kako bi ipak uspjeli ispuniti svoje obveze na vrijeme i pritom polučili željeni uspjeh, Centar ”Intellect” je za navedenu populaciju i sve ostale pripremio  tečajeve brzog učenja koji se temelje na mind-mapping i power reading metodi. Cijeli paket brzog učenja sastoji se od 22 školska sata raspoređenih u šest radionica. Radionice se održavaju vikendom, i to svaki vikend (petak, subota, nedjelja) po tri radionice, u većini slučajeva su to dva vikenda zaredom, osim ako grupa ne traži drukčije. Gornji se paket može podijeliti na dva dijela. Prve tri radionice ili 10 školskih sati obuhvaćaju teoriju i primjenu mentalnih mapa (mind-mapping), teorijski dio o funkcioniranju ljudskog mozga, prezentaciju tehnika pamćenja i retroaktivnog dosjećanja, metode upravljanja stresom prije nekog većeg ispita i tehnike opuštanja i fokusiranja na problem. Druge tri radionice ili 12 školskih sati odnose se na primjenu tehnika i metoda iz prvog dijela, tj. na vježbe brzog i progresivnog učenja i čitanja s razumijevanjem. Polaznik sam bira hoće li upisati cijeli paket (što toplo preporučamo ili samo prvi ili drugi dio).

  Cijena cijelog paketa – 1000 kn za plaćanje u gotovini ili 1150 kn za plaćanje na tri rate

  Cijena prvog dijela (mentalne mape itd.) – 550 kn za plaćanje u gotovini ili 650 kn za plaćanje na dvije rate

  Cijena drugog dijela (vježbe brzog čitanja itd.) – 650 kn za plaćanje u gotovini ili 750 kn za plaćanje na dvije rate. U prosjeku svaki mjesec održavamo po jedan tečaj brzog učenja.

  Iako ovi tečajevi nekima djeluju pomalo apstraktno, naša su iskustva više nego dobra. Većina polaznika poveća svoj kapacitet učenja i čitanja s razumijevanjem 4-5 puta, a bilo je slučajeva kad su polaznici unaprijedili svoje intelektualne sposobnosti i do 10 puta. Jedan od uvjeta usvajanja gore navedenih tehnika je intenzivno vježbanje u periodu 14 dana nakon tečaja te redovito vježbanje nešto manjeg intenziteta kroz dva mjeseca nakon tečaja.

  Tečajeve brzog učenja i brzog čitanja nudimo i na individualnoj osnovi, tj. u vidu instrukcija ili samostalnog rada s nekim od trenera, i to u bilo koje vrijeme neovisno o grupnim tečajevima. Cijena jednog sata od 60 min je 165 kn.

  Prijavu za tečajeve brzog učenja i brzog čitanja možete napraviti ovdje online putem ili telefonski na 098 465 111.

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111