Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

 • Konsekutivno prevođenje

  Ova je vrsta prevođenja u najvećoj mjeri vezana za manje skupove, sastanke, sudske rasprave i turistička razgledavanja. Isto tako, u konsekutivno prevođenje ubraja se i pratnja osoba koje ne govore službeni jezik određenih protokola, događanja i obilazaka. Odvija se na način da prevoditelj nakon par rečenica interpretira ono što je govornik rekao. Ako se radi o nekom skupu, prevoditelj može zajedno s govornikom stati pred uzvanike i na mikrofon interpretirati ono što je govornik rekao. S druge strane, prevoditelj može i sjediti pokraj osoba koje prate neko izlaganje i potiho im prenositi što govornik izlaže.

  Usluge konsekutivnog prevođenja nudimo za engleski, njemački, talijanski španjolski, francuski, portugalski, mađarski i ruski jezik.

  Cjenik – jedan sat konsekutivnog prevođenja – 215 kuna
  cijena cjelodnevnog prevođenja (max zaračunavamo 8 sati prevođenja) – 1400 kn
  u slučaju narudžbe višednevnih usluga cijena se još više smanjuje)

  Simultano prevođenje

  Simultano se prevođenje pretežno prakticira na većim skupovima, konferencijama, seminarima i kongresima. Za takvo su prevođenje uz prevoditelje potrebne i kabine s pripadajućom opremom. Oprema uključuje mikrofone za prevoditelje i slušalice za one kojima je prevođenje neophodno. Riječ simultano označava da prevoditelji bez stanke prevode nazočnima u slušalice ono što govornik izlaže. Zbog izuzetne zahtjevnosti ovakvog načina prevođenja, prevoditelji se gotovo uvijek angažiraju u paru.

  Usluge simultanog prevođenja dostupne su za engleski, njemački, talijanski španjolski, francuski, portugalski, mađarski i ruski jezik.

  Cjenik – jedan sat simultanog prevođenja – 500 kuna (250 kuna po prevoditelju, samo u iznimnim slučajevima moguće je angažirati samo jednog prevoditelja i platiti pola cijene) – troškovi montaže opreme i tehničara nisu uračunati
  cijena cjelodnevnog prevođenja (max zaračunavamo 8 sati prevođenja) – 3300 kn – troškovi montaže opreme i tehničara nisu uračunati
  u slučaju narudžbe višednevnih usluga cijena se još više smanjuje)
  cijena montaže opreme i usluga tehničara (na dnevnoj bazi) – 3800 kn


  Na sve cijene zaračunavamo PDV u iznosu od 25 % (iznimka su avansna plaćanja u gotovini)

  Konsekutivno i simultano prevođenje možete naručiti slanjem upita na intellect@intellect.hr ili telefonski na 098 465 111.

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111