Pripreme za državnu maturu

Izrada EU projekata

Javna nabava

  • Približavanjem ulaska Hrvatske u Europsku uniju i otvaranjem mogućnosti korištenja pretpristupnih fondova, sve je aktualnija potreba za originalnim idejama i njihovom razradom u kvalitetne projekte. Kako je izrada kvalitetnog projekta složen i sveobuhvatan posao koji uz određeno iskustvo i znanje iziskuje i puno vremena, tvrtka ”Intellect” stoji Vam na raspolaganju za sve usluge vezane uz projekt, ispunjavanje natječajne dokumentacije i prevođenje traženih dokumenata. U današnje je vrijeme već velika stvar imati zanimljivu ideju, ali njezina realizacija i provođenje u djelo često znaju biti strašan kamen spoticanja. Upravo je to situacija u kojoj Vam mi možemo uvelike pomoći. ”Intellect” će Vašu obećavajuću ideju pretočiti u gotovi projekt. Prva stvar koju ćemo učiniti za Vas je savjetovati Vas kako Vašu ideju uklopiti u neki od EU programa i kako je na najučinkovitiji način sprovesti u djelo. Nakon toga ćemo se baciti na pisanje samog projekta. Zatim ćemo uz njega pripremiti i prateće elaborate i dokumente. Budući da poštivanje odnosne procedure i ispravno ispunjavanje natječajne dokumentacije kod prijave za dobivanje sredstava iz EU fondova zna biti neprelazna prepreka, ”Intellect” će i na ovom polju upotrijebiti svoje iskustvo i znanje kako Vaš projekt ne bi propao zbog proceduralnih propusta. Također ćemo za Vas prevesti sve dijelove projekta i dokumentacije koje je potrebno predati na engleskom jeziku. Uglavnom, kod nas dobivate cjelovitu uslugu i s nama možete biti sigurni da će Vaša ideja biti na najbolji mogući način prezentirana pri nadležnom EU tijelu i da će Vam se za njezinu realizaciju odobriti potrebna sredstva.

    Cjenik

    Sukladno iznimnoj specifičnosti svakog projekta i povjerenog nam zadatka, nemoguće je navesti čak ni provizorne cijene. Svaka ideja i projekt su priča za sebe i sa svakim zainteresiranim klijentom ”Intellect” će zasebno pokušati dogovoriti cijene za traženu uslugu.

    U pogledu bilo kakve pomoći vezane uz EU projekte kontaktirajte nas na intellect@intellect.hr ili telefonski na 098 465 111.

Pismeno prevođenje, usluge sudskog tumača i lektoriranje

Konsekutivno i simultano prevođenje

Tečajevi brzog učenja

Instrukcije

Ime i prezime* Vaša poruka*

Molimo prepišite kod*:

captcha
Kontakt telefon*
Email*

kontaktirajte nas

Intellect d.o.o.

za izdavačku djelatnost, usluge prevođenja i ostale intelektualne usluge.

Osijek – 31000

intellect@intellect.hr

mob: +385 (0)98 465 111